Bästa bilen

Vilken är egentligen den bästa bilen någonsin? Svaret på denna fråga är om inte något oerhört subjektivt, men vi anser att för att vi ska kunna vara ärliga så måste vi dela upp frågan i kategorier. Vi har därmed valt att delarna bästa lyxbilen, bästa äventyrsbilen, bästa familjebilen och bästa sportbilen.

Lyx

Om du vill ha omåttlig lyx så kanske man tänker sig bilar som Aston Martin eller specialbyggda märken som levererats till oljeshejkar! Det som vi tänker på är inte bara lyx utan också stil och det kan vi få med ett märke nämligen Rolls Royce. Själva namnet innebär lyx och status precis som en Rolexklocka. Rolls Royce Phantom är inte bara handbyggd, men också kommer med en grym motor och tillbehör inne i bilen som gör att du slipper stänga dörren för hand inifrån! Du kan också lägga in ditt paraply i ett uppvärmt förvaringsfack i dörren. Som om detta inte vore nog så kan du ta bilen till firman Mansory i Tyskland för att få den ännu mer specialanpassad!

Äventyr

Den bästa äventyrsbilen är en kategori där vi tänker oss mest fyrhjulsdrivna bilar som inte är lyxiga SUVar utan som är praktiska bilar som du kan ha när du är ute i fjällen eller kör i öknen eller andra extrema klimat och terränger. En av de första bilarna vi tänker på är klassiska Land Rover som varit med ett bra tag och som har ett rykte om sig att vara både stryktålig samt rymmer mycket i bagaget. Det är också detta märke som vi säger är den bästa äventyrsbilen och modellen vi särskilt tittar på är Land Rover Defender. Bilen har bra komfort, men är specialbyggd för att klara av så kallad off road terräng.

Familjebil

car-161770_640Bästa familjebilen vinner Ford Focus C-max solklart som inte bara är bränslesnål som gör att familjen kan lägga pengarna på annat. Dock är bilen inte helt ny, men eftersom familjer ofta värderar säkerhet och ekonomi högre än vad som ser bäst ut så har vi tagit detta i beaktande. Forden var också barnens favorit eftersom de tycket att det var roligt höga baksäten så att de kunde se mera! Modellen är dock klassad som minibuss, vilket gör att den rymmer mycket och enkelt klarar av en stor familj.

Sportbil

Bästa sportbilen anser vi vara Porsche Cayman. Med denna bil har tillverkaren från Tyskland lyckats ta sig till nästa nivå med sin 275 hästars monsterbil! Inte bara har den 6 växlar, utan också en airbag i taket och i sidorna. Den är därmed relativt säker för de hastigheter du kan komma upp i och har samma ikoniska form som liknande modeller. Oavsett så kommer du med en Porsche Cayman bli en kung på vägarna.