Plattan i mattan för nu kör vi

reel wheels slot

Det finns många som drömmer sig iväg till en semester ute på vägarna när sommaren börjar ta sig. Då drar man lätt tankarna till att köra en gammal klassisk bil utmed de fina landsvägarna och bara låta sig själv vara för några dagar. Det är denna känslan som Reel Wheels Slot Machine från Vista Gaming försöker förmedla till sina spelare. Men lyckas Vista Gaming verkligen ingjuta denna känslan när vi spelar eller har de fyllt upp sin cruiser med fel typ av bensin?

Hur spelar jag Reel Wheels Slot Machine?

Det är simpelt att sätta i nycklarna och höra hur motorn från bilen sätter igång. Börja med att hitta ett bra casino som har spelautomaten i sitt utbud. Sedan är det barar att välja hur mycket du vill satsa per spin och sen försöka kombinera dig fram till bonusspel eller vinster. Reel Wheels Slot Machine har 5 hjul på 3 rader med 21 spelbara vinstlinjer. Så om du vill köra plattan i mattan kan du faktiskt spendera 105 dollar per spin, vilket verkligen får adrenalinet att pumpa i full fart.

Däremot är bonusspelen inte mycket att hänga i doftgranen. Det är visserligen visuellt snygga ikoner, men det faller väldigt kort väldigt fort. Trafikljus representerar Wild som ersätter alla ikoner förutom Scatter och Bonus. Däremot så är trafikljuset rött, vilket man ställer sig frågande till. Hade det inte varit bättre med ett grönt ljus för att representera frihet och tillgång till vägen (i detta fall vinster)?

Själva bonusspelet förekommer på en egen bild. Denna bild är på en bensinstation där din bil är fint parkerad för att fylla på tanken. Du får välja en av de 3 olika bensinpumparna för att fylla upp och alla ger olika typer av vinster. Vinsterna i sig under bonusspelet är inte heller något att skrika över, då de är relativt låga. Det är märkbart enklare för spelaren att få till bonusspelet än att landa på Scattersymbolen vilket är ett stort hjul.

Ett visuellt tilltalande spel men helst ljudlöst

Ikonerna som du kan få när du spelar Reel Wheels Slot Machine är väldigt välgjorda och hör till temat på ett starkt sätt. Ikonerna föreställer det som är mest förknippat med en bil, alltså ratten, hjulen, växellådan, avgasröret etc. Detta i en väldigt snygg design som gör att det inte sticker i ögonen när du spelar.

Däremot sticker ljudet ut och passar inte de flesta spelarna. Alla ikoner har olika typer av ljud som spelas när du landar på dem. Det initiala ljudet är i högt tempo men går snabbt över till lugnande hissmusik. Nästan alla ljud känns väldigt generiska och oispirirande vilket gör att man snabbt trycker av ljudet (tackar Vista Gaming för att de la till det).

Reel Wheels Slot Machine kör med punkterade hjul

När vi ska summera själva spelet så har det sina fördelar och nackdelar. Men i detta fallet så väger nackdelarna nästan lite tyngre, tyvärr. Då bonusspelet inte ger dig något substantiellt och inga andra roliga funktioner gör att spelet faller ganska platt. Värt att testa, men inte mer än så.

Comments are closed.